Робот зарежда колите в САЩ

Общи 30 октомври 2013 | Speed-Press.com A- A+ 10410 посещения | без коментари

От много време, за добро или зло, автомобилните компании се опитват да създадат автопилотни коли и да сведат необходимостта от шофьор до минимум. Колкото и да изпитвате удоволствие от шофиране, понякога то може да се превърне в досадно бреме, ако в натоварения градски трафик ви се налага да го играете „такси“ за многобройната си челяд, съпругата и тъщата. Представете си какво благо би било вечер спокойно да изпиете бира с приятели след работа, а след това автомобилът ви сам да ви заведе до вас? Досега обаче се налагаше човек да зарежда безпилотните автомобили. Е, вече производителите са намерили разрешение и на тази простичка процедура. Къде? В страната на най-мързеливите – САЩ. Новосъздаденият робот е способен да отвори капака на резервоара, да пъхне маркуча и да зареди с гориво. Според създателите така процедурата отнема с 30% по-малко време, а и няма опасност машината да разлее гориво по земята.
Освен това не се налага шофьорът да излиза от колата, а и можете да платите на робота. Въпросът е обаче какво се случва, ако заблуден гражданин с бензинова кола зареди от дизеловия автомат? Момчетата от бензиностанциите все пак имат очи и могат да ви предупредят какви ги вършите.Видео

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте