Женевското шоу започна

Общи 04 март 2014 | Speed-Press.com A- A+ 8745 посещения | без коментари

84-ото автомобилно изложение в Женева отваря врати за журналистите днес – 4 март. Екипът на издателство S Media Team, част от което е и Speed-Press, отново e на мястото на събитието и специално за вас отразява грандиозното шоу. Прилагаме първата галерия, която нашият фотограф Тони Тончев е подготвил в нощта преди голямото събитие. В ролята на репортери и пратеници на Автомобилната информационна агенция Speed-Press този път влизат Димитър Пешев (AUTO BILD България) и Христо Мишков (BBC TopGear България), които вече неуморно тичат из залите на салона, за да хванат новините в движение.
Още в навечерието на прес деня на някои от щандовете бяха показани атрактивни модели, които успяхме да фотографираме преди официалните премиери. Οсвен съвсем свежи автомобили, които още не са влезли в серийно производство, както и интересни концепти, успяхме да открием и други, които заслужават внимание – защото са произведени преди 100 години.

 
Ключови думи:   Автосалон Женева 2014
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте