Mitsubishi показва три концепции в Токио

Общи 08 октомври 2013 | Speed-Press.com A- A+ 11495 посещения | без коментари

С три световни премиери ще се отсрами Mitsubishi Motors Corporation на четиридесет и третото издание на автомобилния салон в Токио, който започва от 22 ноември и приключва на 1 декември. Новата дизайнерска идентичност, фокусирана върху сигурността и функционалността, е въплътена директно в три концепции.
Първата от тях GC-PHEV е пълноразмерен SUV от ново поколение. Тя функционира с технологията PHEV (плъгинхибрид). Автомобилът трябва да предлага едновременна екологична динамика и характеристиките на класически SUV. Освен това концепцията демонстрира превантивна безопасност от новото поколение и всевъзможни асистенти за шофьора с помощта на безжичната връзка.
Другата премиера е концепцията XR-PHEV – олекотен компактен SUV, съчетана с високоефективна хибридна система със силно подобрени показатели. Визуално тя прилича на спортно купе.
Третият дебют Concept AR е компактно MPV от следващо поколение. Този автомобил ще е с умален двигател с турбокомпресор и директно впръскване. Освен всичко останало Concept AR ще предлага релаксиращ интериор, с богати възможности за вътрешна реорганизация на пространството.

 
Ключови думи:   mitsubishi
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте