Mitsubishi откри първия си полигон извън Япония

Общи 28 април 2014 | Speed-Press.com A- A+ 9050 посещения | без коментари

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) инвестира чрез своята дъщерна компания в Тайланд Mitsubishi Motors Thailand Co., Ltd. (MMTh), над 500 милиона тайландски бата (т.е. над 11 милиона евро) за създаването на своя първи изпитателен полигон извън Япония, където ще разработва продукти, предназначени за страните от АСЕАН (Бруней, Камбоджа, Индонезия, Лаос, Малайзия, Филипините, Сингапур, Тайланд и Виетнам), регион с 600-милионно население.
Новият център за изследователска и развойна дейност, който е разположен в Нхонгхам Ампур, Чонбури (източна провинция на Тайланд), само на 26 километра от заводите на MMTh в Лаемчабунг Индъстриал Истейт, ще се превърне в работно място на над сто служителя на компанията от Тайланд и Япония. Строителството на сградите и изпитателните писти ще приключи до първото тримесечие на 2015 година.

 
Ключови думи:   mitsubishi
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте