Mercedes показа Concept Style Coupe

Общи 19 април 2012 | Speed-Press.com A- A+ 6040 посещения | без коментари

Това е Mercedes Concept Style Coupe (CSC). Концепцията показва визията на предстоящото купе с четири врати, което ще носи името CLC или CLA.
Екстериорът на CSC е еволюция на концепцията F800 от 2010 г., която също така е вдъхновила дизайна на по-големия CLS.
Проектът се базира на удължена версия на платформата MFA, използвана в новата А-класа. Моделът е с идентично окачване и същия 2-литров 4-цилиндров турбоагрегат с мощност 208 к.с. За европейския пазар са предвидени версии с 1,6-литров турбоагрегат с 121 к.с. и 154 к.с. и два дизелови – 1,8-литров с 134 к.с. и 2,2-литров с 168 к.с. Производственият CLC ще се предлага със задвижване на предната ос, както и с познатата система 4MATIC, задвижваща всички колела.
Очакванията са моделът да се появи през 2013 г. В по-късен етап е предвидена и спортна AGM версия, която ще се довери на 2-литров бензинов двигател с турбо, генериращ 320 к.с. и AWD система като стандарт.

 
Ключови думи:   4matic, cla, clc, csc, Mercedes-Benz, mercedes coupe
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте