Infiniti гостува във Варна

Общи 01 декември 2011 | Speed-Press.com A- A+ 6800 посещения | без коментари

„Витоша Ауто", официален представител на марката луксозни спортни автомобили Infiniti за България, организира тест-драйв на три нови модела на японския автомобилопроизводител за почитателите на марката от Варна и региона на 2, 3 и 4 декември.
Във временния Infiniti център, който ще бъде организиран в хотел „Вентура", ще бъдат представени моделите M35h, EX30d и FX30d.
M35h е първият пълен хибрид на Infiniti, който предизвика небивал интерес още с появата си на пазара в началото на годината. В него за първи път е използвана технологията от ново поколение Infiniti Direct Response Hybrid. Благодарение на нея моделът намери място в Книгата на рекордите на Гинес като най-бързо ускоряващия се пълен хибрид в света, нареждайки се до легенди като Lamboghini Countach.
В средата на годината Infiniti представи последната версия на модела EX30d, който се отличава от предшествениците си с подобрени спецификации, по-добра навигация, първокласна аудиосистема и по-богато стандартно оборудване. От началото на годината спортният кросоувър EX разполага и с предупредителна система за сляпо петно, с което затвърди допълнително репутацията си на един от най-безопасните 4х4 автомобили на пазара.
Изборът на двукратния световен шампион във Формула 1 Себастиан Фетел - Infiniti FX, който е и най-популярният модел на японската марка в Европа, се отличава с атлетичен вид и динамично поведение. От тази година той е оборудван и с многократно награждаваната технология за безопасност Система за предотвратяване на напускане на лентата на движение. Освен това всички версии вече разполагат и с електрически заден капак.
В рамките на тридневното събитие приятелите на Infiniti от Варна и региона ще могат да се запознаят с всички модели на марката, с новите технологии и системи за безопасност, с които те разполагат, както и с всички подробности относно стандартно оборудване, опции и цени.
Кулминацията на събитието е вечерта на Infiniti в петък, в рамките на която концерт ще изнесе известната поп изпълнителка Рут Кол.

 
Ключови думи:   Countach, direct response, Infiniti
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте