Aston Martin провежда финални тестове на DBS

Общи 27 април 2012 | Speed-Press.com A- A+ 6520 посещения | без коментари

Aston Martin провежда финални тестове на обновения спорткар DBS на пистата Нюрбургринг. Световната премиера на модела ще се състои през август на конкурса за луксозни произведения в Пебъл Бийч, Калифорния. Автомобилът е получил по-агресивен външен вид, а салонът е изработен с висококачествени материали.
Новият DBS е направен в същия стил, както и суперкарът One-77. В това число автомобилът е получил по-шорока задна част и по-изразителни линии по страничните части на каросерията. Предната част на спорткара вече изглежда по-спортно благодарение на широката радиаторна решетка и сплитера.
6-литровият 12-цилиндров двигател, монтиран в DBS, е бил форсиран, в резултат на което мощността е увеличена с 40 к.с. – от порядъка на 550 к.с. Била е усъвършенствана и автоматичната трансмисия ZF. Добре информирани източници твърдят, че обновеният суперкар на Aston Martin ще получи и версия с ръчна предавателна кутия.
Производствотго на новия Aston Martin DBS, по предварителни данни, ще започне през тази есен.
Агенция Speed-Press

 
Ключови думи:   aston martin, aston martin dbs, speed press
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте