X5 от AC Schitzer със световна премиера в Женева

Общи 06 март 2014 | Speed-Press.com A- A+ 10635 посещения | без коментари

През 2013 г. BMW отпразнува старта на новото X5, а тази година компанията има нов повод. Тунерите от AC Schnitzer представят фейслифт на третото поколение X5 на 84-тото автомобилно изложение в Женева.
В Женева AC Schnitzer представя BMW X5 M50d с 430 к.с. (стандартно 381 к.с.) и X5 50i, идващо с цели 525 к.с. (стандартно 450 к.с.), с което доказват, че са достоен тунер, който вярва в основния си принцип – „ Ефективно изпълнение”. С други думи, въпреки че мощността е увеличена, вредните емисии CO2 остават непроменени.
BMW X5 от AC Schnitzer демонстрира своята мощ и чрез уникален звук. Тунерите са монтирали специална изпускателна система от неръждаема стомана и два двойни накрайника, шумът от двигателя ще ви накара да изтръпнете. В същото време потокът от изгорели газове е оптимизиран, така че двигателят работи по-ефективно.
Отличният контакт с пътя се гарантира от ново окачване, което снижава автомобила с 30 мм отпред и 20 мм отзад. AC Schnitzer оборудва X5 с ковани състезателни джанти Type VIII с размери 20, 21 или 22 цола.
Тунерите са обърнали внимание и на аеродинамиката. Предната и задната престилка с интегриран дифузьор подобряват въздушния поток и подчертават атлетичното излъчване на автомобила. Интериорът е изискан, а позицията на седене е повдигната и осигурява по-добра видимост на пътя.

 
Ключови думи:   Автосалон Женева 2014
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте