Skoda Sherpa? Търсете я в новия AUTO BILD

Общи 19 ноември 2013 | Speed-Press.com A- A+ 8480 посещения | без коментари

Skoda Coupe? ДА! Skoda Sherpa? Що е то и има ли почва в автомобилостроенето? Тези два модела, както и новите Superb и Fabia в компанията на три бъдещи SUV-а на марката от Млада Болеслав откриваме в новия брой на българския AUTO BILD.
Освен това в най-четеното автомобилно издание в Европа ще откриете цялата истина за MINI III, както и за новия проект на българските тунинг дизайнери Vilner.
Звездата в тестовете на новия брой безспорно е Jaguar C-X17, SUV, който смело ще играе срещу Porsche Cayenne.
В друга битка на изпит се изправят цели 14 модела, за да бъде открит най-тихият автомобил на света.
Няма по-мъжествен автомобил от калния офроудър, така че в броя са сравнени „мръсните момчета“ BMW X5, Mercedes ML и Jeep Grand Cherokee.
Освен това от страниците на списанието ще научите всичко за най-скъпата седмица на всички времена в лицето на BMW Individual 760Li Sterling inspired by ROBBE & BERKING и ще яхнете торпедото Caterham Seven 485.
И още:Актуално Бъдещето на SkodaАктуално MINI IIIПърви впечатления Pеugeot 308 e-HDi 115Първи впечатления Jaguar CX-17Репортаж Рали за еколозиУпотребявани автомобили Peugeot 107, Citro

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте