Prime Time 12 – най-доброто от Baselworld 2012 и китайски загадки за време

Общи 27 април 2012 | Speed-Press.com A- A+ 7415 посещения | без коментари

Дванадесети брой на списание Prime Time идва с представянето на най-добрите модели часовници и бижута, дебютирали тази пролет на изложението Baselworld 2012.
Любопитен факт е, че то привлече най-много китайски и арабски посетители.
И нещо повече – в Базел втората си колекция показа производителят The Chinese Timekeeper. Не се хващайте за сърцата, не става въпрос за евтини ментета, купени в интернет за 7 долара, а за луксозни инструменти за време с цени, започващи над 1000 евро. Затова ще откриете и една китайска история на страниците на изданието, тази на The Chinese Timekeeper. Дали думичките made in China ще добият нов смисъл?
Ще разберете каква е топлата връзка между часовниците и рок-бандата Kiss, както и кой е Николай Сърдъмов и с какъв емоционален заряд са заредени дизайнерските бижута, сътворени от него.
В броя намира място едно от новите луксозни имения на Копола, както и подробна информация за това как можете да наемете Maserati и да съчетаете пролетното карене на ски с плаж.
Какви са приложенията на хидромеханиката в бранша, какви часовници използват пилотите от Формула 1, как се стигна до мехатронната симфония, съчетаваща мобилния телефон с автоматичен часовникарски механизъм (в.ж. корицата) и отговорите на още много други въпроси ще откриете на страниците на Prime Time 12.
Експертното мнение на Николай Христов ще ви запознае с тайните на механичното и автоматичното задвижване на инструментите за време и защо обикновено те държат много по-висока цена от кварцовите.

 
Ключови думи:   china, KISS, maserati, prime time, timekeeper
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте