Lexus вкара интрига в европейския шампионат по голф

Общи 03 октомври 2013 | Speed-Press.com A- A+ 8310 посещения | без коментари

Европейският УниКредит шампионат по голф за клубни професионалисти 2013 се проведе на игрището на Pravets Golf Club миналия уикенд. В последния ден на турнира, 28-и септември, професионалистите се изправиха пред предизвикателството и уникалния шанс да спечелят в ексклузивна надпревара Hole-in-One луксозния хибриден модел Lexus IS 300h във върхово оборудваната си версия F Sport.

Спортният пълен хибрид от последно поколение беше поставен на емблематичната островна дупка на Pravets Golf Club, с дължина 154 метра (168 ярда), която е предпоследна дупка на професионалистите, само на метри от последния удар, който ще определи тазгодишния шампион на Европа.

В последния ден на турнира, при прекрасни атмосферни условия за голф на игрището в Правец, Федерико Ели затвърди своето превъзходство над останалите 41 голф професионалисти с 15-метров финален пътинг удар.

Чекът за 10 000 евро бе връчен от проф. д.ф.н.Мариана Георгиева - министър на младежта и спорта, а победителите бяха наградени от Левон Хампарцумян - главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на УниКредит Булбанк.

За огромно разочарование на всички играчи и зрители никой не успя да спечели уникалната награда – най-новия хибриден модел на Lexus, IS 300h, в напрегнатото Hole-In-One състезание на емблематичния 17-и грийн. Все пак екипът на Lexus компенсира мнозина от гостите с възможността да покарат този автомобил от бъдещето.

Шампионатът протече в четири кръга, в индивидуален строукплей формат на 72 дупки, с награден фонд от 60 000 евро и се осъществява с подкрепата на УниКредит Булбанк, Lexus, Домейн Бойар и Гленфидих.






 
Ключови думи:   lexus
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте