Новите германски купета от среден клас в AUTO BILD 324

Общи 28 ноември 2012 | Speed-Press.com A- A+ 8765 посещения | без коментари

В новия брой на списание AUTO BILD България ще откриете големия сравнителен тест на Toyota и Volkswagen. Golf срещу Auris, Up срещу Aygo, Yaris Hybrid срещу Polo Blue GT, CC срещу Lexus GS 250, Land Cruiser срещу Touareg, Prius+ срещу Touran и GT86 срещу Scirocco: как ли ще завърши надпреварата в почти всички класове?
Ще разберете и как ще изглеждат новите купета от среден клас на Audi, BMW и Mercedes. Макар че още няма сняг, вече е време да се огледате за зимни гуми. AUTO BILD България ще бъде вашият ценен съветник при избора им благодарение на пространната публикация за най-добрите гуми от най-популярните размери. На страниците за употребявани автомобили ще прочете какви са силните и слабите страни на Subaru Forester. Ще станете свидетели и на най-интересните моменти от церемонията на „Златният волан на AUTO BILD България“. За финал е оставено най-вълнуващото – впечатленията от скоростната разходка с Aston Martin Vanquish. И още:
Първи впечатления: Opel Adam – индивидуалистътРепортаж: Тестовият комплекс на ContinentalАктуално: Фейслифт на Dacia Duster

 
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте