Германците най-доволни от азиатските автомобили

Общи 08 май 2014 | Speed-Press.com A- A+ 11835 посещения | без коментари

Motor-talk.de е най-големият европейски форум на автомобилна тематика с близо 2,5 млн. членове. В себе си той събира „подфоруми“ за отделните марки, които често пъти са по-силни от самостоятелните форуми на марките, обособени в отделни сайтове. От ноември 2013 г. администраторите на сайта провеждат проучване, при което участниците (близо 30 000) отговарят на въпроса „Колко доволни сте от своя автомобил?“. Според запитването марка номер едно e Subaru, следвана от Honda и Toyota.

На трето място се нарежда друг азиатски бранд – Hyundai. Най-високо сред европейските производители е класиран Volvo, на 4. позиция, следван от Kia. Първи сред германските брандове е Mercedes-Benz... на 12. позиция. В класацията не са включени марки, при които са гласували по-малко от 150 души, както и такива, които не предлагат нови автомобили в Германия. Motor-talk.de изважда и отделна статистика, в която са включени само десетте подфорума, от които са получени най-много отговори. Според нея първа е Toyota, следвана от Volvo и Skoda. Ford е на 4. място, следван от Mercedes и BMW (с еднакъв резултат) и Mercedes.

Агенция: Speed-Press

 
Ключови думи:   Автомобили
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте